Nyheter

Her kan du følge med på siste nytt og oppdateringer fra Facebook fra Mjøs-Produkter.

Vi har signert en ny kontrakt! Betonmast Innlandet AS skal bygge Sentrumskvartalet på Hamar. Vi skal legge trinnlyd fra Canes, og avrette alle gulv med produkter fra Heydi. Nærmere 10000 m2 totalt. Vi takker for oppdraget og lover full gass!!

Vi har vært så heldige å få en ny kontrakt! Veidekke skal bygge nye Torpa Barne & Ungdomsskole. Vi skal legge trinnlyd fra Canes, sparkle med produkter fra Heydi, og polere betonggulv til HTC Superfloor Platinum! Vi takker Veidekke for oppdraget og lover full gass!

Da skal vi igang med Årneskvartalet! Ca 4000 m2 med leiligheter. Lydplater og varmerør fra Canes, og sparkel fra Heydi. I tillegg skal vi sparkle ca 1700 m2 med næringsarealer! Vi takker PEAB for oppdraget og lover full gass.

SJEFEN ER 50 ÅR I DAG🍾💥🇧🇻💪😂. Gratulerer Svein! Hilsen alle ansatte i Mjøs-produkter as.

Vi skal levere trinnlyd og avretting på Fetsund Stasjonsby! 96 leiligheter + næringsareal. Vi takker Consto for oppdraget. Lover som vanlig full gass og høy kvalitet.

Usikker på hvilket valg du skal ta?

Da er det beste å ringe til oss for å få en gratis befaring på ditt prosjekt. Vi kommer til deg og gir deg et godt og uforpliktende tilbud. Vi håper vi hører fra deg!