VÅRE TJENESTER

Vi utfører sliping, pigging, fresing, flytsparkling og epoxy belegging av betonggulv. Vi er også eksperter på injeksjon i betong.

Gulvtjenester i Innlandet

Gulvavretting / Flytsparkling

Vi bruker støvreduserte, fiberforsterkede og sementbaserte masser for gulvavretting av alle typer underlag. Kontakt oss i dag.

Lydgulv

Vi leverer lydgulv til små og store prosjekter til både privatkunder og proffkunder. Dette er meget enkelt å legge. Perfekt for vannbåren varme eller varmekabler.

Betongsliping

Vi sliper ned en grov-støpt betongsåle. Den kan slipes i flere steg. Helt til glattpolert overflate. Om ønskelig kan man slipe ned inntil 9 steg. Da får man et meget flott og glatt gulv.

Sandblåsing / Sprøytebetong

Vi utfører sandblåsing og sprøytebetong. Vi har bred erfaring med blant annet betongdragere i himling, gjødselkjellere, gråsteinsmurer og forstøtningsmurer.

Epoxygulv/ polyuretan

Vi legger herdeplast-belegg, (Epoxygulv), til alle typer betonggulv. Betongplater, betongkonstruksjoner etc. både utvendig og innvendig.

Injisering i betong

Vi tetter sprekker og lekkasjer i mur og betong. Limer luftrom og tomrom i fliser og på-støp.

Usikker på hvilket valg du skal ta?

Da er det beste å ringe til oss for å få en gratis befaring på ditt prosjekt. Vi kommer til deg og gir deg et godt og uforpliktende tilbud. Vi håper vi hører fra deg!