Betongsliping og høyglanspolering av betonggulv

I INNLANDET

Vi sliper ned en grov-støpt betongsåle. Den kan slipes i flere steg. Helt til glattpolert overflate. Om ønskelig kan man slipe ned inntil 9 steg. Da får man et meget flott og glatt gulv.

Sliping kan også utføres til fjerning av lim, sementhud, lakkrester, flislim, før evnetuelt annen behandling av gulvet, som flytsparkling, epoxy, parkettlegging etc.

Muligheter

Ved betongsliping eller annen behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen, selv uten å legge på et belegg. Gulvet kan slipes til et steinggulv med høyglans eller en homogen overflate som er sterk og lett å holde rent. Levetiden er like lang som bygget selv.

Betongstøv

Betongstøv er helsefarlig og sliter på varer og utstyr. Fugefrie og jevne behandlede betonggulv sparer på kjøretøy, gir mye bedre arbeidsmiljø, er lettstelte og meget kostnadseffektive.

Høyglanspolering av betonggulv

HTC Superfloor er betonggolv som slipes og poleres med diamantverktøy. Slipingen skjer i flere steg med finere diamanter i forskjellige kornstørrelser. Prosessen består av grovsliping, foredling, impregnering og polering. Etter sammanlagt sju slipesteg er flaten høyglanspolert og har alle de egenskaper som kjennetegner et ekte HTC Superfloor.

Høyglanspolering av betonggulv med HTC Superfloor er et godt valg for mange ulike typer av industrier og offentlige miljøer. Ta gjerne kontakt for betongsliping, polering eller fresing av betong i dag!

Prosjektbilder

Usikker på hvilket valg du skal ta?

Da er det beste å ringe til oss for å få en gratis befaring på ditt prosjekt. Vi kommer til deg og gir deg et godt og uforpliktende tilbud. Vi håper vi hører fra deg!