Gulvavretting


Vi bruker en støvredusert, fiberforsterket, sementbasert masse for gulvavretting av alle typer underlag.

Avrettingsmassen er et mørtel-lignende stoff som anvendes som et tynt lag på en overflate eller i et undergulv. Dette bidrar til å legge murstein, fliser eller noen annet type gulv beint på toppen.

Underlag for gulvavretting

Som underlag er både ny og gammel betong egnet, så vel som betongelementer, tregulv, sponplater, lettbetong/fiberbetong, Leca Byggeplank og flis og klinker. Underlaget skal alltid være rent og fritt for støv, fett, olje og andre løse partikler og forurensinger. For ny betong er det viktig at man fjerner sementhuden på betongen.

Vi hjelper deg med valg av overflatebelegg

Vi har et bredt industriprogram som inkluderer et baseprodukt for utfylling av de største ujevnhetene og flere overflatebeleggsprodukter. Baseproduktet sammen med overflatebeleggsproduktene danner et system som er bedre ut fra et økonomisk perspektiv. Valg av produkt for overflatebelegget avhenger av hvor mye det endelige belegget vil bli utsattfor slitasje, trykk og temperatur. Vi har f.eks. et produkt som er tilpasset for overflatebelegg ved hard slitasje i salt utendørsmiljø og som er frostbestandig.

Eksempel på gulvaretting:

 

Gulvaretting i vinterstue.

 
Er gulvet ditt skjevt eller slitt – kontakt oss for befaring før gulvavretting av ditt gulv!Utviklet av Effekt Media